За Нас
За ICT Media

ICT Media, правоприемник на IDG България, е водещият издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България, утвърдил се на пазара от 1990 г. насам.

До 2006 г. компанията бе 100% собственост на International Data Group - най-голямата медийна компания в сферата на информационните и комуникационни технологии, достигаща до над 200 милиона технологични потребители в 92 държави.

През юли 2006 г. IDG България стана част от групата на "Икономедиа", като днес носи името ICT Media и е притежател на изключителните лицeнзионни права за търговските марки на International Data Group Communications Inc. (IDG) на територията на България.

ICT Media има три основни направления на дейност – организация на форуми и конференции, издателска дейност (вестник Computerworld, списание CIO, списание Networkworld, списание PC World България) и онлайн дейности.


За JobTiger

JobTiger е кариерен уеб сайт и компания за подбор на персонал, създадена през 2000г. от Българо-Американски Инвестиционен Фонд и е част от Бизнес Групата ДжобТайгър. След повече от 13 години опит и международно ноу-хау, JobTiger е добре познат доставчик на услуги на българския пазар, осигуряващ пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси – подбор на персонал, обучения, кариерно сътрудничество. В момента компанията работи с повече от 26 000 български и международни клиенти.

Услугите на JobTiger са базирани на Интернет технологиите, което доказано повишава тяхната ефективност и са предназначени за всички физически лица, които търсят промяна в своята професионална кариера, агенции за подбор на персонал, както и компании, предлагащи работни места.

Основен предмет на дейността на компанията са и Интернет технологиите и интегрираните ИТ решения за управление на база данни и информационни уеб сайтове. Чрез своята база данни JobTiger е свързан с 270 000 кандидати от всички икономически сектори и различен опит – от студенти и талантливи млади хора до висококвалифицирани професионалисти. Именно това дава тласък на JobTiger да стартира и развива допълнителни услуги, типични за една традиционна агенция за човешки ресурси, представяйки иновативни проекти на пазара на труда и подобряване на качеството.

генерален спонсор
реклама
Sirma Business Consulting
със съдействието на
партньори